Το έλαιο κάνναβης προέρχεται από τους σπόρους της ήμερης κάνναβης (Cannabis sativacannabis sativa). Χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια και βρίσκει πολλές εφαρμογές στην ιατρική, στη φαρμακοβιομηχανία και τη βιομηχανία των καλλυντικών.

Το έλαιο κάνναβης έχει μεγάλη απορροφητικότητα από το δέρμα είναι αντιφλεγμονώδες, αντιγηραντικό, εξισορροπεί την ξηρή επιδερμίδα, καταπολεμά τις δερματικές φλεγμονές, είναι αντιοξειδωτικό και ενυδατικό. Επίσης, το έλαιο κάνναβης έχει επουλωτικές ιδιότητες και είναι ιδανική συμπληρωματική θεραπεία για δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση, το έκζεμα και η ακμή.

Χρησιμοποιείται ως ηρεμιστικό, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες.

Βάρος 0.120 kg
Capacity

100 ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “ΕΛΑΙΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ”

Your email address will not be published. Required fields are marked